Zorg voor je schoonheid, gun jezelf een moment van vergetelheid

0
78
Auteur Redacteuren van Changes in Life
Rate this post

Auteur Redacteuren van Changes in Life

De wereld verandert voortdurend, en wij – vrouwen – leven in een constante haast, we proberen voorbeeldige partners, echtgenotes, moeders, huisvrouwen te zijn, en waar in dit alles een plaats is voor onszelf en voor vrouwelijke genoegens die ons het gevoel zullen geven sterker mooier?

Constant wassen, schoonmaken en koken …

Het antwoord op de verandering in deze levensstijl is het Warschau Women’s platform. “Het idee dat het Warschau van Vrouwen leidt, is vooral het creëren van bevrijde, onafhankelijke en zelfverzekerde vrouwen die tijd voor zichzelf kunnen vinden, kunnen ontspannen na een dag hard werken en zo kunnen zorgen voor hun schoonheid, sociale leven en dus – zelfrespect.” – zegt Sylwia Sadecka, oprichter van het Warschau Women’s platform.

De Vrouwendag nadert en daarom hebben we samen met Factory Ursus in Warschau besloten om een ​​speciale verrassing voor te bereiden voor dames die dit winkelcentrum bezoeken.

“Factory Ursus is een winkelcentrum dat – samen met Warsaw’s Women – heeft besloten om op een innovatieve manier in de behoeften van vrouwen te voorzien. Meestal hebben we het druk, druk, we denken niet aan onszelf, Factory Ursus staat open voor het veranderen van deze gewoonten, gaat naar het waarderen van vrouwelijke schoonheid en het vermogen om plichten en plezier te combineren”, zegt Agnieszka Krajewska, Marketing Coördinator bij Factory Ursus.

 • Op 4 maart 2017 kunnen dames er gratis gebruik van maken in Factory Ursus in Warschau
  van attracties die voor hen zijn voorbereid in de unieke gezondheids- en schoonheidszone, georganiseerd door Warsaw Women.
 • In de zone kunnen dames actief deelnemen aan lezingen over de toegepaste mode- en beautytrucs en het hele evenement zal gepaard gaan met unieke wedstrijden en aantrekkelijke prijzen. Het is ook de dag waarop Factory Ursus speciale kortingsmomenten plant.

Beste dames, op deze dag kun je natuurlijk gratis een unieke make-up maken, hybride manicure, de juiste styling, bh kiezen, een diëtist raadplegen, een dieet kiezen dat bij je past en meedoen speciaal voor jou voorbereide colleges.

Warsaw of Women wil samen met Factory Ursus dat alle vrouwen zich mooi voelen op 4 maart, maar ze moeten vooral weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen.

Geachte dames, een verzorgd uiterlijk is een van de eigenschappen van een actieve vrouw

We weten dat u op zoek bent naar effectieve en snelle oplossingen, maar onthoud dat de basis een bewuste en goede zorg voor uzelf is.

 • Geachte dames, een verzorgd uiterlijk is een van de eigenschappen van een actieve vrouwFysieke verschijning heeft een verbazingwekkende invloed op het gevoel van eigenwaarde en positieve zelfperceptie.
 • Een bezoek aan Fabriek Ursus op 4 maart en profiteren van een reeks consultaties of behandelingen is daarom een ​​kans om voor jezelf te zorgen en je uitzonderlijk mooi te voelen.
 • Laten we deze tijd nemen en deze gelegenheid aangrijpen om te laten zien dat we om elkaar geven. Moge 4 maart de bekroning zijn van onze vrouwelijkheid.
 • We willen graag alle partners bedanken die dit prachtige initiatief ondersteunen, en vooral speciale dank aan Factory Ursus.

Onze dank gaat ook uit naar: NeoNail, LolaPoints, Artdeco, Change Lingerie, Lindt, Simple, FIT UP CLINIC, Manikultura, MAKE-UP STUDIO, Beauty Art, Dobrawa House of Hair, Lola Points Perfumerie, Artdeco, Cuda Vianki, Bee Yes, Kind, en ook aan een specialist – dermatoloog Dr. Oksana Zarewicz-Skórki en schoonheidsspecialiste Marlena Ratajczyk uit Bellderma Specialisten, Kasi Dobosz – een fotograaf en Adrianna Malewska, een gediplomeerde styliste.

MEDIAPARTNERS:

 1. Radio Kleur 103 FM
 2. Avanti
 3. Vrouwenrijk
 4. Planet of Women
 5. Wet Zakelijke Kwaliteit
 6. Levens veranderingen