Verplichte oogcrème

0
18
Rate this post

Een dunne huid rond de ogen heeft speciale zorg nodig. Dit gevoelige gebied verliest snel hydratatie en veroudert daarom sneller. Dit gebied kunt u het beste verzorgen met een hiervoor bedoeld product.

Wij adviseren uit ons aanbod:

– voor mensen met delicate schaduwen, wallen, gericht op anti-rimpelpreventie: Sesderma C-VIT Eye Contour Cream, topmedica Contorno De Ojos Multiaccion, evenals preparaten met Thalgo Collagen Eye Roll On en Exuviance DePuffing Eye Serum stimulators,

– voor mensen met zichtbare rimpels, kraaienpootjes, verlies van stevigheid: NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy en Thalgo Hyaluronic Eye Patch Masks.

Denk aan bescherming tegen de zon

Beschermende filters zijn ongeacht het seizoen de moeite waard om te gebruiken, omdat we zelfs op bewolkte dagen worden blootgesteld aan UV-straling. U leest er meer over in de rubriek Zonwering, niet alleen in de zomer.

Ter bescherming tegen de schadelijke effecten van straling raden wij onze bestsellers aan: Cell Fusion C Laser Sunscreen 100 SPF 50+/PA+++, Sesderma Repaskin Dry Touch SPF 50, Mesoestetic Mesoprotech Mineral Matt SPF 50+ en Obagi Sun Shield Matte Breed spectrum SPF 50.

Een interessante beschermende oplossing met gelijktijdige anti-rimpelwerking is de anti-rimpelemulsie topmedica Emulsion Antiedad SPF50 Oil Free.

Hydrateert alle huidtypes

De basis voor de verzorging van alle huidtypes is hydratatie – niet alleen een droge, maar ook een vette huid. Een veelgemaakte fout bij de verzorging van een vette huid is om alleen ontvettende preparaten op basis van sterke zuren te gebruiken, zonder deze op enigerlei wijze te hydrateren. Door het te drogen, intensiveren we de afscheiding van talg, terwijl de huid zichzelf verdedigt en tegelijkertijd leidt tot uitdroging. Het is ook uiterst belangrijk om de huid van het lichaam te hydrateren. Het wordt aanbevolen om de preparaten direct na het baden aan te brengen, zodat het water niet uit de opperhuid verdampt.

We raden u ook aan om het bericht Het verschil tussen bevochtiging en hydratatie te lezen. Waarom is het zo belangrijk?

 

Voor het hydrateren van het lichaam adviseren wij Thalgo Deeply Nourishing Body Cream, een ultra-voedende bodycrème.

Aan de andere kant zijn Image Skincare Ageless Total Pure Hyaluronic Filler en Neauvia Rebalancing Cream Light gewijd aan het gezicht voor alle huidtypes.

Regelmatige exfoliatie

We mogen niet vergeten om regelmatig de dode opperhuid te exfoliëren om de penetratie van actieve ingrediënten uit crèmes en serums te vergroten. Het is echter belangrijk om de juiste peelings te kiezen voor uw huidtype. Wil je weten welke voor jou geschikt is, bezoek dan de Enzymatische, mechanische of chemische peelings? Welke zal het beste voor u zijn?

Wij raden aan:

– Enzympeeling: Cell Fusion C Papaya Granule Peels,

– Multifunctionele gezichtsscrub: Resibo Multifunctioneel Face Exfoliating Mask

– Verkoelende crème peeling: Environ LACM1

– Exfoliërend masker met alfa-hydroxyavas en algencomplex met een totale zuurconcentratie van ongeveer 40%: Andre Zagozda Alg Peeling Mask