Hoe de teint verzorgen? advies van een topestetisch schoonheidsspecialist

0
21
Rate this post

Huidverzorging bezorgt ons vaak veel problemen en twijfels of we wel alles goed doen. Soms besteden we geen aandacht aan schijnbaar triviale factoren die de verslechtering van de huidconditie kunnen beïnvloeden. We presenteren u 12 tips om de teint en de huid van het lichaam goed te verzorgen.

Grondige make-up verwijderen, reinigen, toning

De basis van de zorg is een grondige verwijdering, reiniging en toning van make-up. Dit is de eerste en belangrijkste stap die elke crème en serum laat werken. Als de huid niet goed wordt gereinigd, zullen de volgende zorgfasen niet het verwachte resultaat opleveren.

Je kunt meer leren over het correct verwijderen van make-up in de post Waarom is het verwijderen van make-up belangrijk?

Het is uiterst belangrijk om producten te kiezen op basis van het huidtype en de leeftijd.

Dit zijn onze suggesties:

– jonge, problematische, gecombineerde, vette huid – Thalgo Gentle Purifying Gel and Phenome Complete Blemish Cleanser,
– jonge, normale, droge en gevoelige huid – Dottore Sensitore Gel,
– rijpere huid met verlies van stevigheid – Dermalogica Essential Cleansing Solution.

De extreem universele zijn perfect voor alle huidtypes: iS Clinical Cleansing Complex, pHformula EXFO Cleanse, Sesderma Sensyses Cleanser Classic.

Het is belangrijk om producten te kiezen op basis van uw huidtype

Om effectief te zijn, moet de dagelijkse verzorging gebaseerd zijn op cosmetica voor een bepaald huidtype. Als je niet weet welk huidtype je hebt, raden we je aan om onze post Zoek uit wat je huidtype is te lezen. Op onze blog hebben we ook elk huidtype in meer detail beschreven.

We raden Sesderma C-VIT Cream + Serum aan, evenals Hidraderm TRX-crème en -serum van universele verzorgingsproducten die voor alle huidtypes en op elk moment van het jaar werken.

Als je twijfelt welk huidtype je hebt en welke cosmetica voor jou geschikt is, raden we je aan om onze schoonheidsspecialisten te raadplegen – per e-mail, chat of telefoon.

Vergeet je nek en decolleté niet te verzorgen

Een gebied in de zorg dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de tere huid van de hals en het decolleté, en het is net zo belangrijk als het gezicht. Vooral de hals en het decolleté zijn gevoelig voor het ontstaan ​​van rimpels. Dit zijn meestal de eerste gebieden die het voortschrijdende verouderingsproces onthullen. U kunt meer leren over de gevaren van de huid van de nek en decolleté, evenals de juiste verzorging, van de inzending Tech-nek en HEV-licht – wat betekent het en hoe beïnvloedt het de conditie van onze huid?

Houd er rekening mee dat de meeste crèmes of gezichtsserums ook op de hals en het decolleté kunnen worden gebruikt, incl. Dermaquest Nourishing Peptide Rich – Verstevigende en voedende peptidecrème voor gezicht en hals.

Echter, typisch voor dit gebied raden we Sesderma Oval Face & Neck – Factor G en iS Clinical Neckperfect Complex aan.