Désir Éternel Homme – Nederland – kruidvat – kopen – ervaringen – review – forum

0
57
Désir Éternel Homme - wat is - gebruiksaanwijzing - recensies - bijwerkingen
Rate this post

Het origineel kruidvat uit de jaren 70 Désir Éternel Homme 

In de jaren zeventig van de twintigste eeuw was Patchouli enorm in de mode. Het was het parfum dat zweefde op de meest  kopen  exclusieve Désir Éternel Homme feesten in de wereld van film en muziek, maar ook op de pleinen en universiteiten waar protestbewegingen werden gehouden.

De bekendheid van  Nederland  etherische olie ging hand in hand met oosterse mystiek en de sociale revolutie. Dit is het eerste unisex-parfum in de moderne geschiedenis: jongens ervaringen   en meisjes gebruikten het op dezelfde manier, droegen het of verspreidden het in de omgeving om een ​​meditatieve sfeer te bevorderen.

Désir Éternel Homme – ervaringen – review – forum – Nederland

 1. De verspreiding was review zodanig dat Patchouli in het collectieve geheugen niet alleen een beweging identificeert, maar  review Désir Éternel Homme  ervaringen  een hele ervaringen generatie.
 2. Maar wat was Nederland de originele Patchouli Nederland Désir Éternel Homme forum uit de jaren 70? forum  Destijds werd pure etherische olie in druppels gebruikt.

Désir Éternel Homme - ervaringen - review - forum - NederlandVelen zullen zich de kleine flesjes herinneren met een dikke, warme en diepe Patchouli. De commerciële herinterpretaties van de belangrijkste parfumhuizen zijn niet gemaakt van etherische olie, maar reproduceren het aroma door middel van synthetische moleculen.

Olfattiva is een Italiaanse fabriek die parfums produceert op basis van essentiële oliën. De echte Patchouli is altijd een van onze paradepaardjes geweest. Uitgaande van pure essentiële olie hebben we een hele lijn gecreëerd (link naar de Patchouli-tag) die Patchouli als de absolute hoofdrolspeler ziet:

Patchouli Pure Essentiële Olie 10 ml – Persistentie  

Patchouli Parfumwater: verdunning van pure etherische olie in 10% alcohol – Persistentie:  30 ml of 50 ml Patchouli-parfum: verdunning van pure etherische olie in 30% alcohol – Persistentie:  Patchouli Riserva: parfum met oude etherische olie, met donkere en diepere tonen – Persistentie:

Désir Éternel Homme – in een apotheek – waar te koop – in kruidvat – de tuinen – website van de fabrikant?

Patchouli lichaamsolie in een apotheek met amandelolie en etherische olie (10% verdunning) – Persistentie   Plant: de Pogostemon Cablin Patchouli is een Désir Éternel Homme overblijvend kruid waarvan de waar te koop bladeren worden gedroogd en gefermenteerd om de essentiële amberolie te extraheren.

Désir Éternel Homme - in een apotheek - waar te koop - in kruidvat - de tuinen - website van de fabrikantPogostemon Cablin – dit is de botanische Désir Éternel Homme naam – groeit spontaan tussen 900 en 1800 in kruidvat meter boven zeeniveau in de regio van Zuidoost-Azië. Het wordt momenteel verbouwd in India, Indonesië, Maleisië.

De term Patchouli is afgeleid van patchai ellai, wat groen blad betekent. Hoewel de kleur van de etherische olie bruin is, is Pogostemon Cablin zelfs heldergroen. De klassieke amberkleurige en intense kleur is precies te danken aan het drogen en fermenteren van de de tuinen  bladeren voordat ze in een stroom stoom worden geëxtraheerd.

De kleine struik behoort tot de familie Labiate en groeit in warme klimaten, hij geeft de voorkeur aan bodems die rijk zijn aan water. De kwaliteit van de etherische olie en de geur zijn afhankelijk van veel variabelen, waaronder:

 • De hoogte waarop de plant groeit
 • De technieken van cultiveren, oogsten, drogen en fermenteren
 • De stoomdestillatietemperatuur:
 • Het materiaal waarvan de distilleerder is gemaakt
 • Behoud

Désir Éternel Homme – bestellen – prijs – kopen – in etos

De warme en omhullende geur van prijs Patchouli rijpt door de jaren heen. Het is een van de weinige essentiële oliën die in de loop van de tijd verbeteren: als je er een van goede prijs Désir Éternel Homme  bestellen kwaliteit vindt, kun  bestellen  je ervoor kiezen om het te laten verouderen en een kostbare persoonlijke reserve te creëren.

Je houdt ervan in etos of je haat het: in etos Désir Éternel Homme kopen  het intense en aanhoudende parfum van kopen   Pogostemon Cablin kan je niet onverschillig laten.

Désir Éternel Homme - bestellen - prijs - kopen - in etosAls liefhebbers van deze essentiële olie de kruidige en oosterse tonen waarderen, associëren tegenstanders het vaak met de geur van aarde en muffe. De reacties op reukprikkels zijn immers gekoppeld aan de associaties die we in de loop van het leven hebben gegenereerd en daarom blijven ze heel persoonlijk.

Aromatische essentie? Nee, etherische olie

Let bij het kopen van pure Patchouli goed op de tekst op de fles. In feite reproduceren velen, naast de herinterpretaties van het parfum, de olie op een synthetische manier.

De bewoording “essentie” is dubbelzinnig vanuit commercieel oogpunt: het zou zowel een natuurlijk als een chemisch product kunnen identificeren. Als je zeker wilt zijn dat het een echte Patchouli is, controleer dan of het “etherische olie” wordt genoemd en of het geen andere toevoegingen bevat.

Désir Éternel Homme – wat is – gebruiksaanwijzing – recensies – bijwerkingen

Eigenschap gebruiksaanwijzing  Désir Éternel Homme  wat is 

Essentiële oliën zijn bijwerkingen concentraten van actieve ingrediënten van de plant waaruit ze worden  bijwerkingen Désir Éternel Homme recensies gewonnen en behouden recensies al hun eigenschappen. De voordelen van Patchouli komen vooral tot uiting in de psycho-emotionele balans.

Désir Éternel Homme - wat is - gebruiksaanwijzing - recensies - bijwerkingenHet is een  gebruiksaanwijzing plant die een synergetisch en harmoniserend effect heeft: het kan zowel een wat is   ontspannende als een stimulerende werking hebben, afhankelijk van de toestand van de gebruiker.

Het is nuttig of dit werkt niet? voor dromers, die vaak de neiging hebben het contact met het dagelijks leven te verliezen: het geeft hen de balans en concreetheid om zichzelf te vervullen. Het neemt het gevoel van is dit gevaarlijk? constante ergernis weg dat typisch is voor wanneer u onder stress staat en vermindert de gevoeligheid van bijzonder optimistische mensen.

Laten we of het is onzin? hieronder de voordelen wikipedia van Patchouli radar  bekijken:

 1. kalmeert Amazon terugkerende hendels garden angst;
 2. matigt prijs bestellen in winkel nl stemmingswisselingen;
 3. geeft balans en kracht, versteviging van het zenuwstelsel;
 4. stimuleert  review ervaringen radar creativiteit en helpt eigen ideeën vorm te geven;
 5. verscherpt de concentratie;
 6. heeft een antidepressief effect, nuttig bij lethargie en koude gevoelens;
 7. helpt lichaam en geest te verbinden, de behoeften en fysiologische transformaties van het organisme te accepteren;
 8. afrodisiacum, indien geliefd door beide partners, ontsteekt het erotische fantasieën;
 9. bevordert de beheersing van nerveuze honger.

Naast de ervaringen in forum  subtiele aromatherapie-eigenschappen, die op emotioneel niveau werken, heeft Patchouli ook ontelbare eigenschappen op het gebied van p hysisch welzijn. Laten we er een paar bekijken.

Leer

Patchouli is ideaal voor cosmetisch gebruik, de eigenschappen versterken en behouden de schoonheid van de huid:vergemakkelijkt genezing en weefselherstel helpt regeneratieve processen gaat de vorming van striae en rimpels tegen krachtig antiseptisch en ontstekingsremmend, het kan worden toegepast op brandwonden en dermatitis bestrijdt roos het is nuttig bij de behandeling van acne voedt de droge huid en geeft het een warme en kruidige geur.

Cellulitis website van de fabrikant

Patchouli is ook een nuttige bondgenoot in de strijd tegen vochtophoping en cellulitis dankzij zijn samentrekkende, decongestivum en flebotonische werking: het bestrijdt stagnatie van de bloedsomloop met grote doeltreffendheid. Voor dit doel kan het worden gebruikt in synergie met grapefruit, geranium, citroen of cipres.

Contra-indicaties

Patchouli bevat geen allergenen en vertoont geen enkele vorm van toxiciteit, daarom is het geschikt voor veilig gebruik door iedereen. Op dit moment zijn er geen elementen die interacties met de inname van medicijnen of bepaalde contra-indicaties bij gebruik kunnen aantonen: echter – als u in bepaalde omstandigheden verkeert, zoals zwangerschap – raden we altijd het advies van een arts aan.

Herenparfum

 • Patchouli – in zijn synthetische reproductie – is aanwezig als ingrediënt in minstens een derde van de mannelijke parfums op de markt.
 • De diepe tonen lenen zich voor composities met een oriëntaals of amber, houtachtig karakter.
 • In het geval van een natuurlijk parfum is Patchouli een uitstekend fixeermiddel.
 • De uitstekende persistentie maakt het bijzonder geschikt voor diegenen die een parfum met karakter willen dat de charme en het charisma van de drager verhoogt.

Overzicht

Parfums met Patchouli

Zoals we hierboven al zeiden, is Patchouli altijd een unisex-parfum geweest. De intense geur leent zich echt voor talloze combinaties. Een paar voorbeelden? Wierook en vanille voor een amberparfum, citroen en basilicum voor een groene compositie, Atlantische ceder of kaneel voor een parfum met oriëntaalse tonen.