De juiste oplossing om na te denken over gezondheid

0
7
De kenmerken en voordelen
Rate this post

Met viteSicure streven we daarom naar een veilige en solide economische toekomst voor onze dierbaren met een gemakkelijke, snelle en bureaucratische verzekering.

Er zijn twee mogelijkheden: u kunt een hoog kapitaal hebben dat in de loop van de jaren afneemt (ideaal als u hypotheken en leningen heeft) of een constant kapitaal dat gelijk blijft gedurende de gehele looptijd van de polis.

SaraMedical is de gezondheidspolis die is ontworpen om u te helpen bij uw werkelijke behoeften in geval van een operatie, ongeacht of u een openbare of particuliere faciliteit hebt gebruikt of kosten hebt gemaakt.

Met SaraMedical krijg je snel, gemakkelijk en transparant een vergoeding: het bedrag varieert naargelang het type interventie en de gekozen formule en staat vermeld in de informatieset.

Bovendien is het voor alle Saramedical-klanten mogelijk om gebruik te maken van gratis telefonisch medisch advies van ons Operations Center dat 24 uur per dag bereikbaar is op 800.095.095 en vanuit het buitenland door te bellen naar 0039.011.7425692.
Het operatiecentrum wordt namens Sara Assicurazioni beheerd door Blue Assistance.

De kenmerken en voordelen

 • Dagelijks
 • Maandelijkse kosten
 • Telefonisch medisch advies
 • Voordelen voor Aci-leden
 • papieren
 • Verzekerde dekking

Met SaraMedical krijgt u een vergoeding voor elk type interventie, van die waarvoor een lange ziekenhuisopname nodig is tot een daghospitaal, zowel in openbare als particuliere ziekenhuizen, u hoeft alleen het medisch dossier te overleggen.
Gepersonaliseerde terugbetaling

U krijgt vergoeding voor en na de operatie, vergoeding van onderzoeken en specialistische bezoeken, hulp en rechtsbescherming voor eventuele gevolgen waarbij anderen betrokken zijn. Bovendien worden voor de meest ernstige pathologieën verhogingen voorzien voor chirurgische ingrepen in het buitenland. Afhankelijk van de operatie waarmee u wordt geconfronteerd, kunt u de meest geschikte dekking kiezen uit drie verschillende opties: Zilver, Goud en Platina.

Ernstige ziekte

Financiële steun voor de belangrijkste ernstige ziekten zoals hartaanval, beroerte, kanker
Een vooraf bepaalde vergoeding gekozen op het moment van inschrijving uit 5 verschillende formules variërend tussen 10.000 en 50.000 euro.

Een bedrag dat beschikbaar is vanaf het moment dat de diagnose is gesteld en onafhankelijk van eventuele gemaakte medische kosten.Een 100% aftrekbare premie volgens de huidige belastingwetgeving.

Ernstige ziekteTijdens de menopauze moeten, naast het opvolgen van de aanbevelingen en behandeling van uw arts, de volgende algemene suggesties in overweging worden genomen.
Gezonde leefgewoonten

 • Niet roken
 • Matig alcoholgebruik
 • Leid een gezond en uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan vitamines en mineralen
 • Dagelijks sporten
 • Wandel op zonnige plaatsen
 • Houd sociale relaties actief

Periodieke gynaecologische bezoeken

Op deze manier kunnen eventuele tumoren vroegtijdig worden opgespoord.
Gezondheidsopleiding

Laat u informeren over de fysiologische en psychologische effecten van de menopauze om deze op een natuurlijke manier te accepteren en preventieve maatregelen te nemen tegen lichamelijke achteruitgang (osteoporose en hart- en vaatziekten).