Oplossingen voor aandeelhouders van Altroconsumo

0
62
Ontdek de details
Rate this post

-Oplossingen voor aandeelhouders van AltroconsumoAltroconsumo Connect verzekeringsmakelaardij Geregistreerd in sectie B van de RUI onder nr. B000525056 heeft voor aandeelhouders en FAN’s van Altroconsumo onderhandeld over een reeks polissen en verzekeringsproducten die niet alleen de beste bescherming bieden, maar ook een economisch voordeel bieden.

Ontdek de details

Door op de knop “ONTDEK DE DETAILS” te klikken, gaat u naar de website van Altroconsumo Connect srl, de verzekeringsmakelaar opgericht door de Altroconsumo Foundation, geregistreerd in het register van verzekeringstussenpersonen (sectie B nr. B000525056) en onderworpen aan de controle van IVASS, die heeft onderhandeld voor de leden en liefhebbers van Altroconsumo verzekeringen, regelt de stappen die nodig zijn voor de eventuele afname van de polis en het incasseren van abonnementen in het geval dat een inkoopgroep is opgericht.

De activiteit die wordt uitgevoerd door Altroconsumo Connect srl wordt vergoed door de commissies die zijn inbegrepen in de premie van de vastgelegde polissen.

Alle daaropvolgende communicatie met betrekking tot de aankoop van de polissen zal rechtstreeks en exclusief plaatsvinden met Altroconsumo Connect srl, op basis van de opdracht die haar door de belanghebbende wordt verstrekt.

ALGEMENE INFORMATIE OVER SARS-CoV-2 (nieuw coronavirus)

SARS-COV-2 (NIEUW CORONAVIRUS)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de autoriteiten van de Volksrepubliek China hebben, naar aanleiding van enkele gevallen van virale longontsteking die vanaf 31 december 2019 in de stad Wuhan, in de Chinese provincie Hubei, zijn geregistreerd, bevestigd dat ze een nieuwe Coronavirus (SARS-CoV-2) dat aanleiding geeft tot een pathologie die officieel is hernoemd, vanaf dinsdag 11 februari 2020, COVID-19 (Coronavirus Disease 2019).

Op het portaal van het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid is een sectie volledig gewijd aan het “nieuwe coronavirus” beschikbaar, met nuttige inzichten over alle problemen die verband houden met het virus en de bijbehorende pathologie (COVID-19).

  • Nieuw coronavirus. Wat het is en hoe het wordt overgedragen: klik hier voor de antwoorden van het ministerie van Volksgezondheid.
  • Hoe bescherm je jezelf tegen het nieuwe coronavirus? Klik hier voor de antwoorden van het ministerie van Volksgezondheid.

SARS-COV-2 (NIEUW CORONAVIRUS)Vanaf 27 december 2020 begon de vaccinatiecampagne tegen COVID-19 in heel Europa, ook in Italië. Veelgestelde vragen met betrekking tot de vaccinatiecampagne zijn beschikbaar op de website van het ministerie van Volksgezondheid: klik hier voor meer informatie.

Om de verspreiding van valse of niet-geverifieerde informatie tegen te gaan, is op de website van het ministerie van Volksgezondheid een sectie gewijd aan nepnieuws met betrekking tot het nieuwe coronavirus beschikbaar.

WERELDWIJDE DIFFUSIE

Sinds januari 2020 heeft COVID-19 zich geleidelijk verspreid buiten China, waar de eerste uitbraak van besmetting werd geregistreerd.

De trend van de verspreiding van de infectie wordt gevolgd door de Johns Hopkins University, die de gegevens op een kaart bijna realtime rapporteert. De kaart is beschikbaar door hier te klikken.

Als reactie op de verspreiding van SARS-CoV-2 zijn beperkende maatregelen genomen voor de wereldwijde verspreiding.

Voor informatie over de maatregelen die door de verschillende staten zijn genomen als reactie op de gezondheidscrisis veroorzaakt door COVID-19, raadpleegt u de ViaggiareSicuri Country Fact Sheets, door te klikken op de knop “Zoek een land” in het menu linksboven, of de updates van de gemarkeerde Mededelingen, door te klikken op de knop “Updates” in het menu linksboven.

Raadpleeg naast de gemarkeerde mededelingen ook het gedeelte “Gezondheidssituatie” van het landenblad waarin u geïnteresseerd bent, aangezien er in dit deel van het blad meer specifieke informatie kan staan.

Raadpleeg voor meer informatie over de situatie in Italië de andere inzichten die beschikbaar zijn in deze sectie (zijmenu).